Bejelentés


Szalonnasütő kerti garnitúrák Rendeljen honlapunkon, házhoz szállítással!Keresés a honlaponHírek
Termékek árai

Amennyire tehetjük, igyekszünk árban is megfelelni a kedves vásárlóink igényeinek. Ezért termékeinket három fajta lehetőségben kínáljuk: alacsony, közepes, és magas árkategóriában. Kattintson a linkre az árak megtekintéséhez.

tovább >>


Félix sütő

A Félix kerti sütő csak 4 személyes változatban kapható! Samottozott tűzterének köszönhetően tűz álló. Legkedvezőbb árkategóriás termékünk. **********************************

Veronika sütő

Betonból készült sütő. Samottozott, tűzálló tűztere védi a sütőt a tűz okozta sérülésektől, repedésektől. Fagyálló. Multifunkciós. Közepes árkategóriás termékünk.

tovább >>


Mesterséges kővel burkolt kerti sütők

Mesterséges kővel burkot kerti sütő tetszés szerint választható mintázatokkal. A burkolás úgy történik, hogy az asztal törzs és a padok lábait nem színezik le, hanem ezekkel a mesterséges kövekkel burkolják ki.

tovább >>


Márvány hatású kerti sütő

A márvány hatású műkőből készült kerti sütő több féle szín variációban. Magas árkategóriás termékünk.

tovább >>


Kővel kirakott kertigarnitúra

Csak válassza ki a kívánt kerti sütőt honlapunkon, majd válassza ki hozzá a díszkő minta táblázatból a kívánt követ. 9 féle díszkőből biztosan mindenki megtalálja a magának leginkább tetsző díszkövet.

tovább >>


Kerti dísz, virágtartó

Virágtartó kelyhek, kicsi és nagy méretben, műkőből...

tovább >>

Márványmintás műkő kerti sütők

A márványmintás műkő garnitúrákat egyedi jellemvonás tükrözi,mégpedig a márványzat hatású műkő asztallap és a hozzá tartozó márvány hatású ülőkék. Magyarországon még újdonságnak számít, és e különlegesség jelenleg csak nálunk kapható! Ha szereti a különlegességeket,az egyediséget,akkor ezek a garnitúrák Önnek lettek kitalálva! Az asztal törzs színét illetve a padok lábainak színét kiválaszthatja a színskálából. 52cm és 72cm magas, illetve 6, 8 és 10 személyes kivitelben kapható. A kerti sütő magassága nem befolyásolja az árat, csak az, hogy hány személyes maga a garnitúra. A kiegészítőket, nyársakat, szúró eszközöket a kisgyermekek csak felnőtt felügyelete mellett használhatják! Grillezni, bográcsozni és szalonnát sütni egyaránt lehet vele. A grill rács készlet nem a garnitúra része, de igény esetnén megrendelhető a garnitúrával együtt, vagy külön is. A vas váz szerkezettel köttetett (nem ragasztott), bevasalt elemek gondoskodnak a hosszú élettartamról, megbízhatóságról, stabilitásról, teherbírásról. Télire a fagyot is jól bírja, ám nem árt a hézagokat letakarni vagy betömködni hogy ne jegesedjen be, mert a jég mint köztudott tágul, és a jég elképzelhető hogy kisebb kárt tehet. Samottozott tűzterének köszönhetően abszolút tűzálló. Tűztér átmérője 6 és 8 személyeseknél 50cm, 10 személyeseknél 63cm. 150cm átmérőjű asztallappal és 5 darab 2 személyes paddal. A 10 személyes sütőnél minden méret jóval nagyobb a 6 és 8 személyes társaitól, hiszen hatalmas asztallapja kiköveteli magának az erősebb, nagyobb asztaltörzset, mely az asztal súllyát kényelmesen megtartja. Ezért biztonságtechnikai okokból minden fontos tartozék elemének méretét is növelnünk kellett az asztal méretével együtt mégpedig az asztaltörzset, tűzteret, alátétet, grillrácskészletet, tűzrácsot. Kivétel a padok mérete melyek körülveszik. A 10 személyes garnitúrához 5 darab 2 személyes pad jár, a 8 személyes garnitúrához 4 darab két személyes pad és a 6 személyeshez 3 darab 2 személyes pad jár.
A márvány hatású műkőből készült garnitúra több féle szín variációban kapható még. Például: sárga-vörös márvány, kék-sárga márvány(mely különösen szép), zöld-sárga márvány, pink-kék, vörös-kék, sárga-barna márványmintás és barna-fehér márványmintás változatban.
Képek barna-fehér márványmintásról:

Több képet akarok a márványmintásról! ->>

Termékleírás, tulajdonságok:

- teherbírás: jó
- stabilitás: jó
- csiszolástechnikailag: közepesen jó
- időtállóság: kiváló, masszív
- esztétikailag: megfelelt
- tűztér tűzállósága: jó
- fagyálló tulajdonsága: jó
- elemek festése, burkolása: megfelelő (spriccelt festési technikával, vagy kővel kirakva történik)
- biztonságos használat: kiváló
- felépítésileg: jó (a padok ülőfelületét és az asztal felületét csiszolt műkő és az azt kiegészítő beton elemek alkotják)


Alkotó részek:

- 41cm magas, 105cm hosszú pad, műkőből (1/A ábra és 1/B ábra). Minden kertisütőhöz kell pad, ami a sütőt körülveszi, hogy lelehessen ülni és megpihenni sütögetés közben. A padok mennyisége attól függ, hány személyes a kerti sütő. Egy darab pad 2 személyes, így a 6 személyeshez 3 darab, 8 személyeshez 4 darab, míg a 10 személyeshez 5 darab padra van szükség. A pad, kifli alakzatának köszönhetően, szépen igazodik a kerti sütő köríves formájához.

 

- 1 db asztallap műkőből. 100, 120, illetve 150 cm átmérőjű asztallapok, a méret attól függ, hány személyes a kertisütő (6, 8, vagy 10 személyes)

 

- 1 db asztal törzs mely igény szerint 60cm vagy 40 cm magas, a vevő határozza meg a magasságot. Az asztal törzs tetejére kerül az asztal lap. Az 53 cm magas asztal törzs törzs alacsony, míg a 72 cm magas asztaltörzs konyha asztal magasságot ad a kerti sütőnek. Igény szerint választható mind két variáció, hogy a sütögetés mindenki igényét kielégítse, de az árat nem befolyásolja egyik sem.

 

- 1 db 70 cm átmérőjű, 6 cm vastag törzs alátét, műkőből.

 

- kiegészítők: bográcstartó (2D ábra), nyársak (2B ábra), nyárs tartó tüskék (2A ábra), tűzrács (2C ábra). Ha valamelyik darab később elveszne, külön is megvásárolható, pótolható.

 

-1db samottozott (tűz álló) tűztér (3-as ábra). ***************************************************************************************************************************************
MEGRENDELÉS HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSSAL ONLINE

FIGYELEM! Önnek lehetősége van a fenti márványmintás műkő kerti sütő terméket megrendelni az alábbi űrlap segítségével otthonából, kényelmesen, házhoz szállítással Online, anélkül hogy regisztrálna ezen a honlapon. A nagy érdeklődés miatt előfordul hogy csak egy hét múlva válaszolunk a megrendelésekre, ezért kérjük szíves türelmüket! A hiányosan kitöltött megrendeléseket automatikusan töröljük, mert a megrendeléshez minden adatra nélkülözhetetlenül szükségünk van. Megértésüket köszönjük! A házhoz szállítási feltételek a házhoz szállítás menüpontban találhatóak.
Az árak az ár táblázat menüpontban tekinthetőek meg. ONLINE MEGRENDELÉS:

Termék megnevezése:
Milyen magas legyen a sütő asztal törzse? 53 cm magas
72 cm magas
Grill rács készletet kér hozzá? megnézem a grillező készleteket

Kiegészítő piszkavasakat hozzá?megnézem a piszkavasakat

Az asztal törzsének és a padok lábainak színe* (a lap alján található a színskála)
Megrendelés mennyisége

Márványminta színkombinációja

(Széles választék!: barna-fehér, fekete-fehér, fekete-vörös, fekete-sárga, sárga-vörös, fehér-vörös, kék-sárga, zöld-sárga, barna-sárga, pink-kék, vörös-kék és sárga-barna műkő márványminták közül választhat!)

Megrendelő neve:
Megrendelő telefonszáma: Kérjük, nagyon figyelmesen töltse ki !
Megrendelő E-mail címe:
Szállítási cím, ahová a terméket szállítani kell:
Házhoz szállítás feltételeit Elfogadom

*Színskála:

 

Tetszés szerint kiválasztható az asztal törzsének és a padok lábainak színe, majd a szín számát a megrendelésnél be lehet jelölni. A szín száma a szín felett található. Ha nem kér színezést, a megrendelőlap kitöltésekor az egyéb elképzeléseim kockába ezt is jelezheti.

Példa: Ha barna színt szeretne, válassza a 06 -os színt.

 

Színárnyalatok neve:

1. Krém sárga   2. Barackvirág   3. Babarózsaszín   4. Jeges lila   5. Tüzes vörös   6. Forró csokoládé   7. Érett sütőtök   8. Sötétkék óceán  9. Világoskék égbolt   10. Sötét moha   11. Frissen nyírt fű   12. Hópehely   13. Korom   14. Fóka

 

kertigarnitúrák kerti grill kerti sütők szalonnasütők férfi sziámi cicák sziámi cicák új szalonnasütő ajándék tippek ajándék bogrács eladó eladó szalonnasütők eladó tüzelő kerti grill építés grillezés grillező kert építés kerti zuhanyzó kerti berendezések kerti bútor kerti bútorok kerti díszek kerti sütő garnitúra kerti grill kerti grill kemence szalonnasütők a kerti szalonna sütők kerti bútorok kerti grill sütők masszív, erős kerti sütő műkő szalonnasütők nászajándék nászajándék ötlet receptek kerti gépek szalonnasütő sütő sütők tüzelő hely eladó tüzelő új vakond ellen ételek szúnyog írtás a kutya macska nyaralás nyaralások kerti szerszámok öntözőrendszer élelmiszer medence medencék2 keresztnevek álomszótár zöldség álom fejtés medence akciós olcsó grill grillezők ajándék karácsonyra ajándék ötlet grillsütő grill sütők nyárs bogrács karácsonyi ajándék kerti sütők ajándék sütő sütő sütők multifunkciós akció grillezni olcsó eladó főzés karácsonyi ajándék berendezések kerti bútor kerti bútorok kerti grill kerti grill akció főzés kert építés nyársazó szalonna sütés szalonnasütők születésnapi ajándék tippek szülinapra ajándék sütni sütés sütés kedvezmény nyaralás üdülés utazás kert gondozás pázsit gondozása kertészkedés kerti szerszámok festés kerti tavak kerti dísz kerti faház kerti díszek álmok sütő kertben kert építés kert kialakítása kerti berendezés dísz sütők sütés kerti parti kerti bútor bútorok party játék mit főzzek ma? receptek 3 szalonnasütés tűz álló sütő sütemények virágok kert tervezés parkosítás szökőkút permetezés kreatív ötletek zöldséges kert olívabogyó nyaraló lovak fogyasztó tea fogyókúra hízókúra kolbászok sütni sütés fagyálló katlan sütő kemence kemencék kemencés sütés kemencével sütni bográcsozás ételek italok szökőkutak gyümölcsfák szőlők kerti tó tujak fűnyírás bor borok borászat időjárás jelentés szörp gyógynövények időjárás jelentés afrika cukorbetegség sonka szalámi fűszerek palizer csokoládé időjárás jelentés kolbász sajt sajtok menyasszonyiruhák webhely sziámi cica sziámi cicák sziámi kiscica eladó sziámi macskák eladó sziámi cicák macskák cicák eldó sziámi macska macska eladó cica