Bejelentés


Szalonnasütő kerti garnitúrák Rendeljen honlapunkon, házhoz szállítással!Keresés a honlapon

TULAJDONSÁGOK :

- teherbírás:      

- stabilitás:        

- csiszolástechnikailag:    közepesen jó

- időtállóság, masszivitás:   kiválló

- esztétikailag:   megfelelt

- tűztér tűzállóssága:    

- fagyálló tulajdonsága:    

- elemek festése, burkolása:     megfelelő (spriccelt festési technikával, vagy kővel kirakva történik)

- biztonságos használat:    kiválló

- felépítésileg:   (csiszolt műkő és az azt kiegészítő beton elemek alkotják)


ALKOTÓ RÉSZEK :

- 41cm magas, 105cm hosszú pad, műkőből. Minden kertisütőhöz kell pad, ami a sütőt körbeveszi hogy lelehessen ülni, megpihenni sütögetés közben. A padok mennyisége attól függ, hány személyes a kertisütő. Egy darab pad 2 személyes, így a 6 személyeshez 3 darab, 8 személyeshez 4 darab, míg a 10 személyeshez 5 darab padra van szükség. A pad, kifli alakzatának köszönhetően, szépen igazodik a kerti sütő köríves formályához. (1A és 1B ábra)

- 1 db asztallap műkőből. 100, 120, illetve 150 cm átmérőjű asztallapok, a méret attól függ, hány személyes a kertisütő (6, 8, vagy 10 személyes)

- 1 db asztal törzs mely igény szerint 60cm vagy 40 cm magas, a vevő határozza meg a magasságot. Az asztal törzs tetejére kerül az asztal lap. A 53 cm magas asztal törzs törzs alacsony, míg a 72 cm magas asztaltörzs konyha asztal magasságot ad a kertisütőnek. Igény szerint választható mind két variáció, hogy a sütögetés mindenki igényét kielégítse, de az árat nem befolyásolja egyik sem.

- 1 db 70 cm átmérőjű, 6 cm vastag törzs alátét, műkőből.

- ajándék kiegészítők : bográcstartó, nyársak, nyárs tartók, tűzrács. Ezek a kiegészítők részei minden kertisütő garnitúrának, ajándékba járnak hozzá. Ha valamelyik darab ,,neagyisten" később elveszne, külön is megvásárolható, így pótolható. (2-es ábrák)

- 1db samatozott (tűz álló) tűztér ( 3-as ábra )
Üzenetküldés
Kérdését, észrevételét, szívesen olvassuk !

E-mail címed:
Szöveg: