Bejelentés


Szalonnasütő kerti garnitúrák Rendeljen honlapunkon, házhoz szállítással!Keresés a honlaponHírek
Termékek árai

Amennyire tehetjük, igyekszünk árban is megfelelni a kedves vásárlóink igényeinek. Ezért termékeinket három fajta lehetőségben kínáljuk: alacsony, közepes, és magas árkategóriában. Kattintson a linkre az árak megtekintéséhez.

tovább >>


Félix sütő

A Félix kerti sütő csak 4 személyes változatban kapható! Samottozott tűzterének köszönhetően tűz álló. Legkedvezőbb árkategóriás termékünk. **********************************

Veronika sütő

Betonból készült sütő. Samottozott, tűzálló tűztere védi a sütőt a tűz okozta sérülésektől, repedésektől. Fagyálló. Multifunkciós. Közepes árkategóriás termékünk.

tovább >>


Mesterséges kővel burkolt kerti sütők

Mesterséges kővel burkot kerti sütő tetszés szerint választható mintázatokkal. A burkolás úgy történik, hogy az asztal törzs és a padok lábait nem színezik le, hanem ezekkel a mesterséges kövekkel burkolják ki.

tovább >>


Márvány hatású kerti sütő

A márvány hatású műkőből készült kerti sütő több féle szín variációban. Magas árkategóriás termékünk.

tovább >>


Kővel kirakott kertigarnitúra

Csak válassza ki a kívánt kerti sütőt honlapunkon, majd válassza ki hozzá a díszkő minta táblázatból a kívánt követ. 9 féle díszkőből biztosan mindenki megtalálja a magának leginkább tetsző díszkövet.

tovább >>


Kerti dísz, virágtartó

Virágtartó kelyhek, kicsi és nagy méretben, műkőből...

tovább >>LinkekVeronika kerti sütő garnitúrák

A Veronika kerti sütő családból 3 fajta típus létezik: Fehér Veronika, Fekete veronika, és Natúr szürke Veronika. Asztal lapjaik kör alakúak, a padok kifli alakúak, melyek jól idomulnak a kör asztal laphoz. Most ajándék kiegészítőket adunk a garnitúrákhoz (nyársak, nyárstüskék, tűzrács, bográcstartó). A grill készlet nem az ajándék része, de igény esetén megrendelhető a kerti sütővel együtt. Vigyázzunk, mindig csak akkora tüzet gyújtsunk benne, amekkora pont elég a sütéshez, főzéshez. Az óriási máglyára hasonlító tűz, melynek lángjai már kicsapkod a tűztérből, balesetveszélyes, és az asztal lapot is befeketítheti. A grill rács készlet megrendelhető a garnitúrával együtt, vagy külön megvásárolható a helyszínen.

A Veronika kerti sütők 53cm és 72cm magas változatokban kaphatóak. A magasság nem befolyásolja az árat. A magas kerti sütő (72cm) konyha asztal magasságot ad, míg az alacsony (52cm) dohányzó asztal magasságot ad a kerti sütőnek. A lábazat színezés 14 fajta szín variációban ízlés szerint kiválasztható a lap alján található színskálában.  A 10 személyes garnitúrához 5 darab 2 személyes pad jár, a 8 személyes garnitúrához 4 darab két személyes pad és a 6 személyeshez 3 darab 2 személyes pad jár. Tűzterük samottozott, tűz álló. Tűzterek átmérője 6 és 8 személyesnél 50cm, 10 személyesnél 63cm.

FIGYELEM! A Veronika kerti sütők teljes egészében betonból készülnek, műkövet nem tartalmaznak!

_________________________________________________________________________________________________________


Natúr szürke Veronika

Multifunkciós, nyársazni, bográcsozni és grillezni egyaránt lehet vele. Betonból készül. Samottozott, tűzálló tűztere védi a tűzteret a tűz okozta sérülésektől, repedésektől. Padok lábait belülről vas váz szerkezet erősíti, hogy stabilan álljanak, ne inogjanak, és ne törjenek ki. Az asztal törzsének színe és a padok lábainak színe tetszés szerint kiválasztható a színskálában.  Natúr szürke színének köszönhetően kevésbé koszolódik. Betonból készült termék.

Fekete Veronika

Multifunkciós, nyársazni, bográcsozni és grillezni egyaránt lehet vele. Betonból készül. Samottozott, tűzálló tűztere védi a tűzteret a tűz okozta sérülésektől, repedésektől. Padok lábait belülről vas váz szerkezet erősíti, hogy stabilan álljanak, ne inogjanak, és ne törjenek ki.

Az asztal törzsének színe és a padok lábainak színe tetszés szerint kiválasztható a színskálában. (A magassága nem befolyásolja az árat.) A magas kerti sütő (72cm)konyha asztal magasságot ad, míg az alacsony (52cm) dohányzó asztal magasságot ad a kerti sütőnek. Most ajándék kiegészítőket adunk a garnitúrához (nyársak, nyárstüskék, tűzrács, bográcstartó). A grill készlet nem az ajándék része, de igény esetén megrendelhető a kerti sütővel együtt. Betonból készült termék.

Fehér Veronika

Ez a garnitúra nem olyan vakítóan hófehér mint a fehér műkőből készült kerti sütő, hanem inkább tört fehér. Pázsitos kertben kimondottan jól mutat, színes járólapos teraszon pedig feltűnő jelenség. Mint minden garnitúrához, a Veronika típusú sütőhöz is Ön választhatja ki az asztal törzs és az ülőkék lábainak színét a színskála segítségével a színskála menüpontban. Vigyázzunk, mindig csak akkora tüzet gyújtsunk benne, amekkora pont elég a sütéshez, főzéshez. Az óriási máglyára hasonlító tűz, melynek lángjai már kicsapkod a tűztérből, balesetveszélyes, és a szép fehér asztalunkat is befeketítheti. Multifunkciós, nyársazni, bográcsozni és grillezni egyaránt lehet vele. A képen 8 személyes fehér Veronika kerti sütő garnitúra látható. Betonból készült termék.

A megtekintéshez kattintson a kék színű linkekre
Rendelhető egyéb kiegészítők: Ajándék kiegészítők**: Alkotó részek:

- grill rács készletek (rozsdamentes, hagyományos, és horganyzott kivitelben)

- piszkavasak

- szélfogó

- nyárstartó tüskék

- nyársak

- 1 db. bográcstartó

- 1 db. tűztér

- 1 db. asztallap

- padok

- 1 db. asztaltörzs

- 1 db. tűztér

- 1 db. asztaltörzs alátét

 

ONLINE MEGRENDELŐ ŰRLAP

Önnek lehetősége van a fenti Veronika kerti sütő terméket megrendelni az alábbi űrlap segítségével otthonából, kényelmesen, házhoz szállítással Online, anélkül hogy regisztrálna ezen a honlapon. Azonban mielőtt nekiállna, javasoljuk olvassa el a házhoz szállítási feltételeket. A nagy érdeklődés miatt előfordul hogy csak egy hét múlva válaszolunk a megrendelésekre, ezért kérjük szíves türelmüket! A hiányosan kitöltött megrendeléseket automatikusan töröljük, mert a megrendeléshez minden adatra nélkülözhetetlenül szükségünk van. Megértésüket köszönjük! A házhoz szállítási feltételek a házhoz szállítási feltételek menüpontban találhatóak. Az árak az ár táblázat menüpontban tekinthetőek meg. A fuvarköltségnek ára van, cipekedésben ingyen segítünk.

Termék megnevezése:
Veronika kerti sütő típusa: Fehér Veronika
Natúr szürke Veronika
Fekete Veronika
Milyen magas legyen a sütő asztal törzse? 53 cm magas
72 cm magas
Az asztal törzsének és a padok lábainak színe* (a lap alján található a színskála)
Kiegészítő piszkavasakat adhatunk hozzá?
Grill rács készletet adhatunk hozzá?
Szélfogót adhatunk hozzá? Köszönöm, nem kérek!
Igen, kérek!
Megrendelő neve:
Megrendelő telefonszáma:
Szállítási cím (ahova a terméket szállítani kell):
Megrendelő E-mail címe:
Házhoz szállítás feltételeit: Elfogadom.

*Színskála

Tetszés szerint kiválasztható az asztal törzsének és a padok lábainak színe, majd a szín számát a megrendelésnél be lehet jelölni. A szín száma a szín felett található.

Példa: Ha barna színt szeretne, válassza a 06 -os színt.

** A Veronika kerti sütő betonból készül, nem műkőből.
***Az ajándékokat nem kell kérni, automatikusan csatoljuk a megrendelésekhez!

kertigarnitúrák kerti grill kerti sütők szalonnasütők férfi sziámi cicák sziámi cicák új szalonnasütő ajándék tippek ajándék bogrács eladó eladó szalonnasütők eladó tüzelő kerti grill építés grillezés grillező kert építés kerti zuhanyzó kerti berendezések kerti bútor kerti bútorok kerti díszek kerti sütő garnitúra kerti grill kerti grill kemence szalonnasütők a kerti szalonna sütők kerti bútorok kerti grill sütők masszív, erős kerti sütő műkő szalonnasütők nászajándék nászajándék ötlet receptek kerti gépek szalonnasütő sütő sütők tüzelő hely eladó tüzelő új vakond ellen ételek szúnyog írtás a kutya macska nyaralás nyaralások kerti szerszámok öntözőrendszer élelmiszer medence medencék2 keresztnevek álomszótár zöldség álom fejtés medence akciós olcsó grill grillezők ajándék karácsonyra ajándék ötlet grillsütő grill sütők nyárs bogrács karácsonyi ajándék kerti sütők ajándék sütő sütő sütők multifunkciós akció grillezni olcsó eladó főzés karácsonyi ajándék berendezések kerti bútor kerti bútorok kerti grill kerti grill akció főzés kert építés nyársazó szalonna sütés szalonnasütők születésnapi ajándék tippek szülinapra ajándék sütni sütés sütés kedvezmény nyaralás üdülés utazás kert gondozás pázsit gondozása kertészkedés kerti szerszámok festés kerti tavak kerti dísz kerti faház kerti díszek álmok sütő kertben kert építés kert kialakítása kerti berendezés dísz sütők sütés kerti parti kerti bútor bútorok party játék mit főzzek ma? receptek 3 szalonnasütés tűz álló sütő sütemények virágok kert tervezés parkosítás szökőkút permetezés kreatív ötletek zöldséges kert olívabogyó nyaraló lovak fogyasztó tea fogyókúra hízókúra kolbászok sütni sütés fagyálló katlan sütő kemence kemencék kemencés sütés kemencével sütni bográcsozás ételek italok szökőkutak gyümölcsfák szőlők kerti tó tujak fűnyírás bor borok borászat időjárás jelentés szörp gyógynövények időjárás jelentés afrika cukorbetegség sonka szalámi fűszerek palizer csokoládé időjárás jelentés kolbász sajt sajtok menyasszonyiruhák webhely sziámi cica sziámi cicák sziámi kiscica eladó sziámi macskák eladó sziámi cicák macskák cicák eldó sziámi macska macska eladó cica