Bejelentés


Szalonnasütő kerti garnitúrák Rendeljen honlapunkon, házhoz szállítással!Keresés a honlaponHírek
Termékek árai

Amennyire tehetjük, igyekszünk árban is megfelelni a kedves vásárlóink igényeinek. Ezért termékeinket három fajta lehetőségben kínáljuk: alacsony, közepes, és magas árkategóriában. Kattintson a linkre az árak megtekintéséhez.

tovább >>


Félix sütő

A Félix kerti sütő csak 4 személyes változatban kapható! Samottozott tűzterének köszönhetően tűz álló. Legkedvezőbb árkategóriás termékünk. **********************************

Veronika sütő

Betonból készült sütő. Samottozott, tűzálló tűztere védi a sütőt a tűz okozta sérülésektől, repedésektől. Fagyálló. Multifunkciós. Közepes árkategóriás termékünk.

tovább >>


Mesterséges kővel burkolt kerti sütők

Mesterséges kővel burkot kerti sütő tetszés szerint választható mintázatokkal. A burkolás úgy történik, hogy az asztal törzs és a padok lábait nem színezik le, hanem ezekkel a mesterséges kövekkel burkolják ki.

tovább >>


Márvány hatású kerti sütő

A márvány hatású műkőből készült kerti sütő több féle szín variációban. Magas árkategóriás termékünk.

tovább >>


Kővel kirakott kertigarnitúra

Csak válassza ki a kívánt kerti sütőt honlapunkon, majd válassza ki hozzá a díszkő minta táblázatból a kívánt követ. 9 féle díszkőből biztosan mindenki megtalálja a magának leginkább tetsző díszkövet.

tovább >>


Kerti dísz, virágtartó

Virágtartó kelyhek, kicsi és nagy méretben, műkőből...

tovább >>LinkekFehér kerti sütő garnitúra

A 3in1 (3 az 1-ben) megnevezést azért kapta, mert grillezni, bográcsozni és szalonnát sütni egyaránt lehet vele. A vas váz szerkezettel köttetett (nem ragasztott), bevasalt elemek gondoskodnak a hosszú élettartamról, megbízhatóságról, stabilitásról, teherbírásról. Télen a fagyot is jól bírja. 52cm és 72cm magas kivitelben kapható, illetve 6, 8 és 10 személyes változatban.


Samottozott tűzterének köszönhetően abszolút tűzálló. Tűztér átmérője 6 és 8 személyeseknél 50cm, 10 személyeseknél 63cm. Asztallap átmérő 6 személyesnél 100cm, 8 személyesnél 120cm, 10 személyesnél 150cm. A padok 2 személyesek, így értelem szerűen 6 személyeshez 3 pad, 8 személyeshez 4 pad, 10 személyeshez 5 pad tartozik. A 10 személyes sütőnél minden méret jóval nagyobb a 6 és 8 személyes társaitól, hisz hatalmas asztallapja és nagy súlya kiköveteli magának az erősebb, nagyobb asztaltörzset, mely az asztal súlyát kényelmesen megtartja. A 10 személyes sütőknél biztonságtechnikai okokból minden fontos tartozék elem mérete növelve van az asztal méretével együtt, mégpedig az asztaltörzs, tűztér, alátét, grillrácskészlet, tűzrács. Kivétel a padok mérete melyek körülveszik. Kőbánya, ahol a műkő kerti sütők alapanyagát bányásszák.


Ez a szalonnasütő garnitúra a patyolat fehér asztallapjával és a fehér ülőkéivel a tisztaságot hangsúlyozza. Pázsitos kertben kimondottan jól mutat, színes járólapos teraszon pedig feltűnő jelenség. Mint minden garnitúrához, a fehér műkőből készült garnitúrához is Ön választhatja ki az asztal törzs és az ülőkék lábainak színét a színskála segítségével a színskála menüpontban. Tűztér átmérője 50cm.

 

Vigyázzunk, mindig csak akkora tüzet gyújtsunk benne, amekkora pont elég a sütéshez, főzéshez. Az óriási máglyára hasonlító tűz, melynek lángjai már kicsapkod a tűztérből, balesetveszélyes, és a szép fehér asztalunkat is befeketítheti. A grill rács készlet megrendelhető a garnitúrával együtt, vagy külön megvásárolható a helyszínen. A 10 személyes garnitúrához 5 darab 2 személyes pad jár, a 8 személyes garnitúrához 4 darab két személyes pad és a 6 személyeshez 3 darab 2 személyes pad jár.

Termékleírás, tulajdonságok:
- teherbírás: jó
- stabilitás: jó
- csiszolástechnikailag: közepesen jó
- időtállóság: kiváló, masszív
- esztétikailag: megfelelt
- tűztér tűzállósága: jó
- fagyálló tulajdonsága: jó
- elemek festése, burkolása: megfelelő (spriccelt festési technikával, vagy kővel kirakva történik)
- biztonságos használat: kiváló
- felépítésileg: jó (a padok ülőfelületét és az asztal felületét csiszolt műkő és az azt kiegészítő beton elemek alkotják)

 

Ha szeretne több képet látni a fehér műkő kerti sütőkről, kattintson ide!

Alkotó részek:

- 41cm magas, 105cm hosszú pad, műkőből (1/A ábra és 1/B ábra). Minden kertisütőhöz kell pad, ami a sütőt körülveszi, hogy lelehessen ülni és megpihenni sütögetés közben. A padok mennyisége attól függ, hány személyes a kerti sütő. Egy darab pad 2 személyes, így a 6 személyeshez 3 darab, 8 személyeshez 4 darab, míg a 10 személyeshez 5 darab padra van szükség. A pad, kifli alakzatának köszönhetően, szépen igazodik a kerti sütő köríves formájához.

 

- 1 db asztallap műkőből. 100, 120, illetve 150 cm átmérőjű asztallapok, a méret attól függ, hány személyes a kertisütő (6, 8, vagy 10 személyes)

 

- 1 db asztal törzs mely igény szerint 60cm vagy 40 cm magas, a vevő határozza meg a magasságot. Az asztal törzs tetejére kerül az asztal lap. Az 53 cm magas asztal törzs törzs alacsony, míg a 72 cm magas asztaltörzs konyha asztal magasságot ad a kertisütőnek. Igény szerint választható mind két variáció, hogy a sütögetés mindenki igényét kielégítse, de az árat nem befolyásolja egyik sem.

 

- 1 db 70 cm átmérőjű, 6 cm vastag törzs alátét, műkőből.

 

- kiegészítők: bográcstartó (2D ábra), nyársak (2B ábra), nyárs tartó tüskék (2A ábra), tűzrács (2C ábra). Ha valamelyik darab később elveszne, külön is megvásárolható, pótolható.

 

-1db samottozott (tűz álló) tűztér (3-as ábra).

MEGRENDELÉS HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSSAL ONLINE

 

Önnek lehetősége van a fenti fehér műkő kerti sütő terméket megrendelni az alábbi űrlap segítségével otthonából, kényelmesen, házhoz szállítással Online, anélkül hogy regisztrálna ezen a honlapon. A nagy érdeklődés miatt előfordul hogy csak egy hét múlva válaszolunk a megrendelésekre, ezért kérjük szíves türelmüket! A hiányosan kitöltött megrendeléseket automatikusan töröljük, mert a megrendeléshez minden adatra nélkülözhetetlenül szükségünk van. Megértésüket köszönjük! A házhoz szállítási feltételek a házhoz szállítás menüpontban találhatóak. Az árak az ár táblázat menüpontban tekinthetőek meg. A fuvarköltségnek díja van. A terméket a szállító gépjárműről kézzel levéve, a gépjárműtől számítva körül-belül 20m -es távolságon belül helyezzük végső helyére. A 20m-t meghaladó kézzel való szállításnál a szállító személyek cipelési díja 2000Ft/20m/fő. Ha a távolság szemmel meghatározása nehéz, meg kell mérni. ONLINE MEGRENDELÉS KÜLDÉSE:

Termék megnevezése:
Milyen magas legyen a sütő asztal törzse? 53 cm magas
72 cm magas
Grill rács készletet kér hozzá?

Kiegészítő piszkavasakat hozzá?megnézem a piszkavasakat

Az asztal törzsének és a padok lábainak színe* (a lap alján található a színskála)
Megrendelés mennyisége

 

Egyéb elképzelésem:

(nem kötelező kitölteni)

Megrendelő neve:
Megrendelő telefonszáma: Kérjük, nagyon figyelmesen töltse ki !
Megrendelő E-mail címe:
Szállítási cím, ahová a terméket szállítani kell:
Házhoz szállítás feltételeit Elfogadom

 

*Színskála:

 

Tetszés szerint kiválasztható az asztal törzsének és a padok lábainak színe, majd a szín számát a megrendelésnél be lehet jelölni. A szín száma a szín felett található. Ha nem kér színezést, a megrendelőlap kitöltésekor az egyéb elképzeléseim kockába ezt is jelezheti.

Példa: Ha barna színt szeretne, válassza a 06 -os színt.

 

Színárnyalatok neve:

1. Krém sárga   2. Barackvirág   3. Babarózsaszín   4. Jeges lila   5. Tüzes vörös   6. Forró csokoládé   7. Érett sütőtök   8. Sötétkék óceán  9. Világoskék égbolt   10. Sötét moha   11. Frissen nyírt fű   12. Hópehely   13. Korom   14. Fóka

____________________________________________________________________________________________

kertigarnitúrák kerti grill kerti sütők szalonnasütők férfi szalonnasütő sziámi cicák sziámi cicák új szalonnasütő ajándék tippek ajándék bogrács eladó eladó szalonnasütők eladó tüzelő kerti grill építés grillezés grillező kert építés kerti zuhanyzó kerti berendezések kerti bútor kerti bútorok kerti díszek kerti sütő garnitúra kerti grill kerti grill kemence szalonnasütők a kerti szalonna sütők kerti bútorok kerti grill sütők masszív, erős kerti sütő műkő szalonnasütők nászajándék nászajándék ötlet receptek kerti gépek szalonnasütő sütő sütők tüzelő hely eladó tüzelő új vakond ellen ételek szúnyog írtás a kutya macska nyaralás nyaralások kerti szerszámok öntözőrendszer élelmiszer medence medencék2 keresztnevek álomszótár zöldség álom fejtés medence akciós olcsó grill grillezők ajándék karácsonyra ajándék ötlet grillsütő grill sütők nyárs bogrács karácsonyi ajándék kerti sütők ajándék sütő sütő sütők multifunkciós akció grillezni olcsó eladó főzés karácsonyi ajándék berendezések kerti bútor kerti bútorok kerti grill kerti grill akció főzés kert építés nyársazó szalonna sütés szalonnasütők születésnapi ajándék tippek szülinapra ajándék sütni sütés sütés kedvezmény nyaralás üdülés utazás kert gondozás pázsit gondozása kertészkedés kerti szerszámok festés kerti tavak kerti dísz kerti faház kerti díszek álmok sütő kertben kert építés kert kialakítása kerti berendezés dísz sütők sütés kerti parti kerti bútor bútorok party játék mit főzzek ma? receptek 3 szalonnasütés tűz álló sütő sütemények virágok kert tervezés parkosítás szökőkút permetezés kreatív ötletek zöldséges kert olívabogyó nyaraló lovak fogyasztó tea fogyókúra hízókúra kolbászok sütni sütés fagyálló