Bejelentés


Szalonnasütő kerti garnitúrák Rendeljen honlapunkon, házhoz szállítással!Hírek
Termékek árai

Amennyire tehetjük, igyekszünk árban is megfelelni a kedves vásárlóink igényeinek. Ezért termékeinket három fajta lehetőségben kínáljuk: alacsony, közepes, és magas árkategóriában. Kattintson a linkre az árak megtekintéséhez.

tovább >>


Félix sütő

A Félix kerti sütő csak 4 személyes változatban kapható! Samottozott tűzterének köszönhetően tűz álló. Legkedvezőbb árkategóriás termékünk. **********************************

Veronika sütő

Betonból készült sütő. Samottozott, tűzálló tűztere védi a sütőt a tűz okozta sérülésektől, repedésektől. Fagyálló. Multifunkciós. Közepes árkategóriás termékünk.

tovább >>


Mesterséges kővel burkolt kerti sütők

Mesterséges kővel burkot kerti sütő tetszés szerint választható mintázatokkal. A burkolás úgy történik, hogy az asztal törzs és a padok lábait nem színezik le, hanem ezekkel a mesterséges kövekkel burkolják ki.

tovább >>


Márvány hatású kerti sütő

A márvány hatású műkőből készült kerti sütő több féle szín variációban. Magas árkategóriás termékünk.

tovább >>


Kővel kirakott kertigarnitúra

Csak válassza ki a kívánt kerti sütőt honlapunkon, majd válassza ki hozzá a díszkő minta táblázatból a kívánt követ. 9 féle díszkőből biztosan mindenki megtalálja a magának leginkább tetsző díszkövet.

tovább >>


Kerti dísz, virágtartó

Virágtartó kelyhek, kicsi és nagy méretben, műkőből...

tovább >>

4 személyes Félix** kerti sütő garnitúrák

Kép: 4 személyes natúr szürke Félix** kerti sütő

Kizárólag csak 4 személyesben kapható. Grillezni, bográcsozni és szalonnát sütni egyaránt lehet vele. A vas váz szerkezettel köttetett (nem ragasztott), bevasalt elemek gondoskodnak a hosszú élettartamról, megbízhatóságról, stabilitásról, teherbírásról. Télen a fagyot jól bírja. Samottozott tűzterének köszönhetően abszolút tűzálló. Tűztér átmérője 50cm. Az asztal átmérője 85cm. Betonból készül. Magassága 53cm, vagy 72cm.

A padok egyszemélyesek, hosszúságuk 50cm. A padok ülőfelülete és az asztal, beton alapanyagból készült. Az őket kiegészítő elemek, az asztal törzs és a padok lábai is szintén betonból készültek. A padok lábai nem ragasztottak, hanem erős cementtel kötésben vannak az ülőfelülettel, így az rendkívül stabil és a legkevésbé sem inog. A pad, enyhe kifli alakzatának köszönhetően, szépen igazodik a kerti sütő köríves formájához. Az asztal törzs színe és a padok lábainak színe, tetszés szerint kiválasztható a színskála menüpontban, vagy a lap alján található színtáblázatban. Az asztal törzs színe és a padok lábainak színe kirakhatóak díszkövekkel is, erről részletesen a kővel kirakott garnitúrák menüpontban lehet olvasni. Használata egyszerű és biztonságos. Elemei darabokra szedhető és összerakható szaktudás nélkül is, így bármikror költöztethető másik helyre. A padok lábai NEM ragasztottak, hanem vas váz szerkezettel van bele kötettve az ülőfelületbe, ezért a lábakat nem lehet elkülöníteni az ülőfelülettől! A padok a bevasalt technikának köszönhetően rendkívül stabilak, nem inognak és nem csuklik össze alattunk mikor rá ülünk. Két funkciós grillező készletet lehet hozzá rendelni, mely saslik nyársazót, és két szintes grillezőt tartalmaz 3 fajta variációban. (Rozsdamenetesben, krómozottban és hagyományos kivitelben.) Samottozott tűztér gondoskodik a tűztér tűzállóságáról. A samott lapok megvédik a tűzteret a tűz okozta repedésektől, így a sütő rendkívül időt álló tulajdonsággal bír. Csak 4 személyesben kapható.
_________________________________________________________________________________________________________

A Félix kerti sütő tartozékai:

 

- 1 db 85cm átmérőjű vas váz szerkezettel ellátott beton asztallap.
- 1 db 52cm magas asztal törzs.
- 1 db 70 cm átmérőjű, 6 cm vastag vas váz szerkezettel ellátott beton törzs alátét.
- kiegészítők: bográcstartó, nyársak, nyárs tartó tüskék, tűzrács. (Ha valamelyik darab később elveszne, külön is megvásárolható.)
- 1db samottozott (tűz álló) tűztér.
Ajándék kiegészítők:

 

- Bográcstartó (3.500.-Ft) Ajándék!
- Tűzrács (3.990.-) Ajándék!
- Nyárs tartó tüskék (500.-Ft/db) Ajándék!
- Nyársak (300.-Ft/db) Ajándék!
________________________________
MEGRENDELÉS HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSSAL ONLINE

Önnek lehetősége van a fenti FÉLIX** kerti sütő terméket megrendelni az alábbi űrlap segítségével otthonából, kényelmesen, házhoz szállítással Online, anélkül hogy regisztrálna ezen a honlapon. A nagy érdeklődés miatt előfordul hogy csak egy hét múlva válaszolunk a megrendelésekre, ezért kérjük szíves türelmüket! A hiányosan kitöltött megrendeléseket automatikusan töröljük, mert a megrendeléshez minden adatra nélkülözhetetlenül szükségünk van. Megértésüket köszönjük! Szállítási feltételek a házhoz szállítási feltételek menüpontban, az árak az ár táblázat menüpontban tekinthetőek meg. Megrendeléshez töltse ki, majd kattintson a küldés gombra:

Termék megnevezése 4 személyes fehér Félix kerti sütő garnitúra 
4 személyes szürke Félix kerti sütő garnitúra 
4 személyes fehér Félix kerti sütő padok nélkül 
4 személyes szürke Félix kerti sütő padok nélkül
Grill rács készletet kér hozzá? megnézem a grillező készleteket
Kiegészítő piszkavasakat hozzá esetleg? megnézem a piszkavasakat
Az asztal törzsének és a padok lábainak színe* (a lap alján található a színskála)
Rendelés mennyisége
Elképzeléseim (nem kötelező kitölteni!)
Megrendelő neve
Megrendelő telefonszáma
Megrendelő E-mail címe
Szállítási cím, ahová a terméket szállítani kell
Házhoz szállítás feltételeit Elfogadom

 

Tetszés szerint kiválasztható az asztal törzsének és a padok lábainak színe, majd a szín számát a megrendelésnél be lehet jelölni. A szín száma a szín felett található. Ha nem kér színezést, a megrendelőlap kitöltésekor az egyéb elképzeléseim kockába ezt is jelezheti.

Példa: Ha barna színt szeretne, válassza a 06 -os színt.

 

Színárnyalatok neve:

1. Krém sárga   2. Barackvirág   3. Babarózsaszín   4. Jeges lila   5. Tüzes vörös   6. Forró csokoládé   7. Érett sütőtök   8. Sötétkék óceán  9. Világoskék égbolt   10. Sötét moha   11. Frissen nyírt fű   12. Hópehely   13. Korom   14. Fóka

**Betonból készült termék.