Bejelentés


Szalonnasütő kerti garnitúrák Rendeljen honlapunkon, házhoz szállítással!Keresés a honlapon

Szalonnasütő-bográcsozó-grillező egyben

A kerti szalonna sütő nem csak a kert legszebb dísze, hanem az egész család öröme...


A kerti tüzeskedés jó játék, jó szórakozás. A kerti szalonnasütők előnye, hogy az egész család kiveheti a részét belőle, hiszen a kisebbek ugyan úgy szeretnek tüzeskedni mint a nagyobbak. Remekül helytáll családi összejöveteleknél, és nélkülözhetetlen a kerti partikhoz.

Mint azt sokan mondják, sokkal hangulatosabb bográcsban főzni, mint bent a konyhában a gáztűzhelyen. Szintén sokszor visszahalljuk kedves vásárlóinktól, hogy a természetben készült ételek ízét meg sem közelítik a lakásban készült ételek. Mint mondják, a kerti sütőkkel készült ételeknek, legyen szó grill, nyárs vagy bogrács ételekről, különleges és természetes ízük, zamatuk van. Talán azzal magyarázható, hogy a füst és a friss levegő átjárja az ételt mialatt az sül vagy fő. Akik nem sütnek és főznek vele, egyszerűen csak a kert díszítésére vásárolják a kerti sütőt, mivel rendkívül feltűnő jelenség. Bárhova helyezzük mindenhol pimaszul kiköveteli magának a figyelmet! A teraszon pompásan mutat, illetve kiemeli a kert szépségét. A nagy kertet segít nekünk betölteni, a kicsit pedig hangulattal árasztja el.

 

A kerti sütők csiszolása, és készítési menete


A kerti sütők gépi csiszolással, majd kézi polírozással lettek ellátva. Ez a sorozat művelet azért fontos, mert egy éles asztal széle vagy egy éles pad ülőfelület bizony könnyen okozhat balesetet nem csak kisgyermekeknek, de még felnőttek körében is! Az élek lekerekítettek, nem hegyesek mint más kapható kerti sütőknél. A csiszolás fontos annak érdekében hogy a kerti sütőt kényelmesen és biztonságosan használjuk, hogy gyermekeink szeleburdisága ne okozzon balesetet számukra. Ügyeljünk rá hogy a nyársakat és egyéb szúró segédeszközöket (például kés, villa), a gyermekek csak szülői felügyelet mellett használják! Minden elem stabilitását a bevasalt anyagok, a szakszerű kivitelezési technikák összesítve biztosítják.A kerti sütő minden darabját egyenként ellenőrzik, mert a készítők számára nagyon fontos a vásárlók megelégedettsége! Készítéskor minden elemet vas váz szerkezettel látnak el belülről a maximális stabilitás érdekében. A padok lábai nem ragasztottak, hanem egybe van köttetve illetve egybe van vasalva az ülő felülettel, így a pad nem rogy össze és a legkevésbé sem inog alattunk. Teherbíró képessége rendkívül jó. A minőségi alapanyagok masszív tulajdonságokat eredményeznek a kerti sütőknek, a bevasalt elemek stabilitást nyújtanak, míg a samottozott tűztér tűz állóságot biztosít. Nincs többé kitört pad láb, szétrepedt tűztér, vagy megrepedt asztallap, ezek a kerti sütők -nyugodt lelkiismerettel állítható- abszolút időtállóak.

 


Természetes kőből készült kerti sütők


A készítők a kerti sütő garnitúrák készítésekor nem használtak fel olyan káros anyagokat, vegyszereket, melyek az emberi vagy bármely körülöttünk lévő élővilágot veszélyeztetné a termék használata során! Mesterséges kötésgyorsítót nyomokban sem tartalmaznak, mert a kötésgyorsítóknak szerkezetgyengítő hatásuk van. Kő lakkot sem tartalmaznak, de igény esetnén külön kérésre kőlakkal kezelik a kerti garnitúrákat, a kő lakk árának megtérítése ellenében (ez általában 2-3000Ft / komplett garnitúra).

 

Amennyiben mégsem nyerte el tetszését a honlapon található kerti sütők és nem innen vásárol, a készítők azt tanácsolják, hogy olyan biztonságos sütőt válasszon ahol a fent említett tulajdonságok megvannak: ne éles élűt, tűz és fagyálló tulajdonsággal bírjon, belülről vasszerkezettel ellátott legyen. Ha megfogadja tanácsukat, kerti sütőjére soha nem lesz gondja, és hosszú időn át örömét leli majd benne.

_____________________________________________________________________________________________________

műkő szalonnasütők választható műkő színek

A képen barna műkőből készült kerti sütő garnitúra látható.

vörös

pink

sárga
barna
fekete
szürke
fehér

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

szalonnasütő kert sütő virág dísz műkő járdalap kerítés építés

 

 


Hírek
Termékek árai

Amennyire tehetjük, igyekszünk árban is megfelelni a kedves vásárlóink igényeinek. Ezért termékeinket három fajta lehetőségben kínáljuk: alacsony, közepes, és magas árkategóriában. Kattintson a linkre az árak megtekintéséhez.

tovább >>


Félix sütő

A Félix kerti sütő csak 4 személyes változatban kapható! Samottozott tűzterének köszönhetően tűz álló. Legkedvezőbb árkategóriás termékünk. **********************************

Veronika sütő

Betonból készült sütő. Samottozott, tűzálló tűztere védi a sütőt a tűz okozta sérülésektől, repedésektől. Fagyálló. Multifunkciós. Közepes árkategóriás termékünk.

tovább >>


Mesterséges kővel burkolt kerti sütők

Mesterséges kővel burkot kerti sütő tetszés szerint választható mintázatokkal. A burkolás úgy történik, hogy az asztal törzs és a padok lábait nem színezik le, hanem ezekkel a mesterséges kövekkel burkolják ki.

tovább >>


Márvány hatású kerti sütő

A márvány hatású műkőből készült kerti sütő több féle szín variációban. Magas árkategóriás termékünk.

tovább >>


Kővel kirakott kertigarnitúra

Csak válassza ki a kívánt kerti sütőt honlapunkon, majd válassza ki hozzá a díszkő minta táblázatból a kívánt követ. 9 féle díszkőből biztosan mindenki megtalálja a magának leginkább tetsző díszkövet.

tovább >>


Kerti dísz, virágtartó

Virágtartó kelyhek, kicsi és nagy méretben, műkőből...

tovább >>