Bejelentés


Szalonnasütő kerti garnitúrák Rendeljen honlapunkon, házhoz szállítással!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Keresés a honlapon

Szalonnasütő-bográcsozó-grillező egyben

Év végi akció! 10-20-30% kedvezmény a sütőkre!

 

A kerti sütő nem csak egy kerti sütő, hanem a kert legszebb dísze, és az egész család öröme...

A kerti tüzeskedés jó játék, jó szórakozás. A kerti sütő előnye, hogy az egész család kiveheti a részét belőle, hiszen a kisebbek ugyan úgy szeretnek tüzeskedni mint a nagyobbak. Remekül helytáll családi összejöveteleknél, és nélkülözhetetlen a kerti partikhoz.

Mint azt sokan mondják, sokkal hangulatosabb bográcsban főzni, mint bent a konyhában a gáztűzhelyen. Szintén sokszor visszahaljuk kedves vásárlóinktól, hogy a természetben készült ételek ízét meg sem közelítik a lakásban készült ételek. Mint mondják, a kerti sütőkkel készült ételeknek, legyen szó grill, nyárs vagy bogrács ételekről, különleges és természetes ízük, zamatuk van. Talán azzal magyarázható, hogy a füst és a friss levegő átjárja az ételt mialatt az sül vagy fő. Akik nem sütnek és főznek vele, egyszerűen csak a kert díszítésére vásárolják a kerti sütőt, mivel rendkívül feltűnő jelenség. Bárhova helyezzük mindenhol pimaszul kiköveteli magának a figyelmet! A teraszon pompásan mutat, illetve kiemeli a kert szépségét. A nagy kertet segít nekünk betölteni, a kicsit pedig hangulattal árasztja el.

 

A kerti sütők csiszolása, és készítési menete


A kerti sütők gépi csiszolással, majd kézi polírozással lettek ellátva. Ez a sorozat művelet azért fontos, mert egy éles asztal széle vagy egy éles pad ülőfelület bizony könnyen okozhat balesetet nem csak kisgyermekeknek, de még felnőttek körében is! Az élek lekerekítettek, nem hegyesek mint más kapható kerti sütőknél. A csiszolás fontos annak érdekében hogy a kerti sütőt kényelmesen és biztonságosan használjuk, hogy gyermekeink szeleburdisága ne okozzon balesetet számukra. Ügyeljünk rá hogy a nyársakat és egyéb szúró segédeszközöket (például kés, villa), a gyermekek csak szülői felügyelet mellett használják! Minden elem stabilitását a bevasalt anyagok, a szakszerű kivitelezési technikák összesítve biztosítják.A kerti sütő minden darabját egyenként ellenőrzik, mert a készítők számára nagyon fontos a vásárlók megelégedettsége! Készítéskor minden elemet vas váz szerkezettel látnak el belülről a maximális stabilitás érdekében. A padok lábai nem ragasztottak, hanem egybe van köttetve illetve egybe van vasalva az ülő felülettel, így a pad nem rogy össze és a legkevésbé sem inog alattunk. Teherbíró képessége rendkívül jó. A minőségi alapanyagok masszív tulajdonságokat eredményeznek a kerti sütőknek, a bevasalt elemek stabilitást nyújtanak, míg a samottozott tűztér tűz állóságot biztosít. Nincs többé kitört pad láb, szétrepedt tűztér, vagy megrepedt asztallap, ezek a kerti sütők -nyugodt lelkiismerettel állítható- abszolút időtállóak.

 


Természetes kőből készült kerti sütők


A készítők a kerti sütő garnitúrák készítésekor nem használtak fel olyan káros anyagokat, vegyszereket, melyek az emberi vagy bármely körülöttünk lévő élővilágot veszélyeztetné a termék használata során! Mesterséges kötésgyorsítót nyomokban sem tartalmaznak, mert a kötésgyorsítóknak szerkezetgyengítő hatásuk van. Kő lakkot sem tartalmaznak, de igény esetnén külön kérésre kőlakkal kezelik a kerti garnitúrákat, a kő lakk árának megtérítése ellenében (ez általában 2-3000Ft / komplett garnitúra).

 

Amennyiben mégsem nyerte el tetszését a honlapon talákható kerti sütők és nem innen vásárol, a készítők azt tanácsolják, hogy olyan biztonságos sütőt válasszon ahol a fent említett tulajdonságok megvannak: ne éles élűt, tűz és fagyálló tulajdonsággal bírjon, belülről vasszerkezettel ellátott legyen. Ha megfogadja tanácsukat, kerti sütőjére soha nem lesz gondja, és hosszú időn át örömét leli majd benne.

_____________________________________________________________________________________________________

műkő szalonnasütők választható műkő színek

A képen barna műkőből készült kerti sütő garnitúra látható.

vörös

pink

sárga
barna
fekete
szürke
fehér

 

Közlemény:

A cég tudomására jutott, hogy jogtalanul facebook oldalt üzemeltetnek a cég nevében és ott nem hivatalos képek és információk kerülnek feltöltésre. Ezúton tájékoztatjuk a vásárlókat hogy a Silver & Golden Gardens cégnek nincs semmilyen közösségi oldala és nem vállalunk felelősséget az ott szereplő félrevezető információkért, megtévesztő képekért, illetve az ott vásárolt hamis áruért. Kizárólag a honlapunkon vagy telefon elérhetőségünkön leadott rendelés tartozik hozzánk. Aki teheti jelentse az oldalt hogy mihamarabb törlődjön. Köszönjük! https://www.facebook.com/profile.php?id=100063813138929

 

kertigarniturak szalonnasütő kerítés kerti grill kerti sütők szalonnasütők férfi kerti grill új szalonnasütő ajándék tippek ajándék bogrács eladó eladó szalonnasütők eladó tüzelő kerti grill építés grillezés grillező kert építés kerti zuhanyzó kerti berendezések kerti bútor kerti bútorok kerti díszek kerti sütő garnitúra kerti grill kerti grill kemence szalonnasütők a kerti szalonna sütők kerti bútorok kerti grill sütők masszív, erős kerti sütő műkő szalonnasütők nászajándék nászajándék ötlet receptek kerti gépek szalonnasütő sütő sütők tüzelő hely eladó tüzelő új vakond ellen ételek szúnyog írtás a kutya macska nyaralás nyaralások kerti szerszámok öntözőrendszer élelmiszer medence medencék2 keresztnevek álomszótár zöldség álom fejtés medence akciós olcsó grill grillezők ajándék karácsonyra ajándék ötlet grillsütő grill sütők nyárs bogrács karácsonyi ajándék kerti sütők ajándék sütő sütő sütők multifunkciós akció grillezni olcsó eladó főzés karácsonyi ajándék berendezések kerti bútor kerti bútorok kerti grill kerti grill akció főzés kert építés nyársazó szalonna sütés szalonnasütők születésnapi ajándék tippek szülinapra ajándék sütni sütés sütés kedvezmény nyaralás üdülés utazás kert gondozás pázsit gondozása kertészkedés kerti szerszámok festés kerti tavak kerti dísz kerti faház kerti díszek álmok sütő kertben kert építés kert kialakítása kerti berendezés dísz sütők sütés kerti parti kerti bútor bútorok party játék mit főzzek ma? receptek 3 szalonnasütés tűz álló sütő sütemények virágok szalonnasütő webáruház kert tervezés parkosítás szökőkút permetezés kreatív ötletek zöldséges kert olívabogyó nyaraló lovak fogyasztó tea fogyókúra hízókúra kolbászok sütni sütés fagyálló katlan sütő kemence kemencék kemencés sütés kemencével sütni bográcsozás ételek italok szökőkutak gyümölcsfák szőlők kerti tó tujak fűnyírás szalonnasuto bor borok borászat időjárás jelentés szörp gyógynövények időjárás jelentés afrika cukorbetegség sonka szalámi fűszerek palizer csokoládé időjárás jelentés kolbász sajt sajtok menyasszonyiruhák
Hírek
Termékek árai

Amennyire tehetjük, igyekszünk árban is megfelelni a kedves vásárlóink igényeinek. Ezért termékeinket három fajta lehetőségben kínáljuk: alacsony, közepes, és magas árkategóriában. Kattintson a linkre az árak megtekintéséhez.

tovább >>


Félix sütő

A Félix kerti sütő csak 4 személyes változatban kapható! Samottozott tűzterének köszönhetően tűz álló. Legkedvezőbb árkategóriás termékünk. **********************************

Veronika sütő

Betonból készült sütő. Samottozott, tűzálló tűztere védi a sütőt a tűz okozta sérülésektől, repedésektől. Fagyálló. Multifunkciós. Közepes árkategóriás termékünk.

tovább >>


Mesterséges kővel burkolt kerti sütők

Mesterséges kővel burkot kerti sütő tetszés szerint választható mintázatokkal. A burkolás úgy történik, hogy az asztal törzs és a padok lábait nem színezik le, hanem ezekkel a mesterséges kövekkel burkolják ki.

tovább >>


Márvány hatású kerti sütő

A márvány hatású műkőből készült kerti sütő több féle szín variációban. Magas árkategóriás termékünk.

tovább >>


Kővel kirakott kertigarnitúra

Csak válassza ki a kívánt kerti sütőt honlapunkon, majd válassza ki hozzá a díszkő minta táblázatból a kívánt követ. 9 féle díszkőből biztosan mindenki megtalálja a magának leginkább tetsző díszkövet.

tovább >>


Kerti dísz, virágtartó

Virágtartó kelyhek, kicsi és nagy méretben, műkőből...

tovább >>Szavazás


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!